LIFE- & WANDELCOACHING
PROGRAMMA'S

Een leven op jouw voorwaarden.
Vanuit je vrouwelijke essentie.

In 1 : 1 wandelcoaching sessies begeleid ik jou naar inzichten en antwoorden. 

Ik wandel een tijde met je mee en help je inzichten te creëeren over gedachtes en patronen die je nu in de weg staan om te leven op jouw voorwaarden. Ik help je bij het loslaten van stress en/of angsten. We doorbreken  patronen en gaan aan de slag met acceptatie en intuïtie om zo de weg naar verbinding en zelfliefde vrij te maken. Zodat je weer keuzes kan maken van uit je kern.

Tools die ik hierbij gebruik zijn coaching in de natuur, mindfulness, NLP oefeningen, loslaatmethodieken en voor thuis diverse krachtige visualisaties. zo kan ik je helpen 

Ik geloof dat elke vrouw diep van binnen weet waar haar hart ligt.  En ik geloof ook dat het voor elke vrouw mogelijk is om tot die essentie te komen en er naar te luisteren.  Want alle wijsheid zit in jou.
✓Herken jij precies de signalen van je lichaam en kan je weer ontspannen. Je ben meer in het nu. 

✓Heb je een positieve mindset; je hebt losgelaten wat jouw al die tijd belemmerde om je hart te volgen.

✓Voel je je lichter, energieker en vaar je steeds vaker op je intuïtie.

✓Word je niet meer geleefd maar je maakt krachtige bewuste keuzes.

✓Je voelt je weer jezelf en je hebt weer zin in nieuwe uitdagingen.

✓Je voelt je fysiek energieker en krachtiger.


Na een coachingsprogramma

Het is me duidelijk geworden dat ik veel beperkende overtuigingen en patronen heb. Het verhaal dat ik mezelf vertel. Janine heeft me veel geleerd over mindset, energiemangement en intuitief leven. Ik ben rustiger en ervaar meer vertrouwen over mijn toekomst 

Annet - 35 jaar

PLAN EEN AFSPRAAK

drie weken programma

+ Persoonlijke begeleiding

+ Een kennismaking van 30 minuten 

+ 3 doorbraak coaching sessies van 90 minuten waarvan 1 wandelcoaching in Arnhem of in jouw omgeving. 

+ 1 terugkomsessie. 

+ Gepersonaliseerde (thuis) opdrachten waarin jij leert hoe je energie, mindset en intuïtie inzet voor lichtere keuzes. 

+ Van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur support van mij op jouw vragen en opdrachten via mail


Jouw investering: 350 euro 
Betalen in 2 termijnen mogelijk
 

 1:1 Coachtraject

PLAN EEN AFSPRAAK

drie weken programma

+ Persoonlijke begeleiding

+ Een verkennende kennismaking inclusief uitgebreid voorstel afgestemd op jouw behoeften.

+ 3 doorbraak coaching sessies van 90 minuten in de prachtige parken van Arnhem. *

+ 1 terugkomsessie

+ Krachtige visualisaties voor thuis voor extra ondersteuning van jouw reis

+ Van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur support van mij via mail of what's app


zes weken programma

+ Persoonlijke begeleiding

+ Een verkennende kennismaking inclusief uitgebreid voorstel afgestemd op jouw behoeften.

+ 6 doorbraak coaching sessies van 90 minuten in de prachtige parken van Arnhem* 

+ 1 terugkomsessie

+ Krachtige visualisaties voor thuis voor extra ondersteuning van jouw reis

+ Van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur support van mij via mail of what's app


Jouw investering: 650 euro 
Betalen in 2 termijnen mogelijk


 1:1 Coachtraject

* Buiten Arnhem reken ik voor wandelcoaching een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer. Sessie zijn ook (deels) via zoom in te plannen.

Neem voor zakelijke tarieven contact met mij op 

Wil je weten of ik jou kan helpen?

Plan een GRATIS matchgesprek IN

hi there,

Ik ben Janine (1980), getrouwd met Joris en moeder van 2 geweldige dochters Jasmijn en Ize. Samen wonen we aan de rand van de Veluwe. 

Ik ben Coach voor elke vrouw die op zoek is naar balans. Ik help vrouwen zoals jij, ondanks onrust en onzekerheid om in contact te komen met hun hart, lichaam en gevoel. Want vanuit die verbinding ga je leven vanuit zelfvertrouwen, flow en gevoel.

Een leven dat in balans is en waar je je weer energiek en gelukkig voelt; waar je zo naar verlangt. Omdat je in dat leven liefdevol naar jezelf kijkt, grenzen aangeeft, je intuïtie laat spreken, loslaat wat je los moet laten en weet wat jij te doen hebt op aarde. Zodat je iets moois en positiefs in de wereld kan brengen. Vanuit je lijf en vanuit hart. 

Sinds ik de geheimen van een lichter leven heb mogen ontdekken ben ik supergelukkig, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend geweest voor me. Ik raakte mezelf een tijdje enorm kwijt omdat ik niet luisterde naar mijn lichaam. Ik zat vast in patronen. Ik leefde volgens een sterk overlevingsmechanisme wat ik ontwikkelde als jong meisje.  Ik negeerde mijn intuïtie. Dit diende me op een gegeven moment niet meer. Ik overwon de lasten van moeilijk zwanger worden, een burn out en terugkerende fysieke en psychische klachten.VERTEL ME MEER!

faq

Frequently Asked Questions

Hoeveel tijd ben ik kwijt?

Reken op ongeveer 1 a 2 uur per week voor de coachingsessies in de natuur en/of online en eventuele opdrachten voor thuis. De coachingsessies zijn opeenvolgend per week. 

Wanneer zijn jouw coachings niet geschikt? 

Wanneer je net thuis zit met een burn-out. Dan is er eerst ruimte nodig voor rust en herstel. Wanneer dit het geval is dan raad ik je aan om in gesprek te gaan met iemand die daarin gespecialiseerd is. Laat je bijvoorbeeld doorverwijzen naar een psycholoog. Aan het einde van je burn out kan het juist zeer geschikt zijn om aan de slag te gaan met je  mindset, energie en te leren om keuze te maken vanuit je essentie.

Mag ik ook in termijnen betalen

Jazeker, je kan coachingsprogramma's ook in 2 termijnen betalen.

Plan een Gratis kennismaking 

Is dit iets voor mij?

Wanneer jij je herkent in de punten op deze pagina en klaar bent om daar mee aan de slag te gaan en regie te nemen dan zijn mijn programma's absoluut geschikt voor jou. Een vrijblijvende kennismaking is een eerste stap om te kijken of mijn coachingstraject bij je past.  Op basis daarvan maak ik een uitgebreid voorstel en heb je een goed beeld van de mogelijkheden.

Waar vinden de sessies plaats?

Wanneer je in de buurt woont dan wandelen we door de prachtige parken van Arnhem (Sonsbeek, Klarenbeek en/of Angerenstein) .Ik verken ook graag jouw omgeving. Wanneer je liever via Zoom gecoacht wordt kan dat natuurlijk ook. De online sessies zijn minstens zo effectief, verbindend en comfortabel als face to face maar dan vanuit jouw veilige omgeving en zonder reistijd.  Wat nodig is wordt op maat bepaald met jou. 

Ik vind het best spannend om deze investering te doen

Dat snap ik heel goed. Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd. Ik vond het vroeger ook heel lastig om voor mezelf te kiezen. Maar waarom zou je jezelf de kans ontnemen om je weer jezelf te voelen en volop voor je dromen te gaan met hulp van iemand die jouw pad al bewandeld heeft? Ik geef je de tools, de motivatie en de energie om vanuit vertrouwen en vanuit jouw essentie keuzes te maken.