Doe je ogen maar even dicht. 
En stel je voor hoe jouw leven er uit ziet zonder stress, zonder vermoeidheid en zonder die innerlijke criticus. Je bent uitgerust, bent gelukkig zit lekker in je vel en hebt vertrouwen in je intuïtie. Je leeft je volste leven, zonder je monkey mind die overuren draait en met een grote lach op je gezicht. Vol zelfvertrouwen.


stel je eens voor...

ABOUT

En? Hoe voelde dat? Nog ongrijpbaar?
Het is makkelijker dat je denkt. De sleutel tot deze wereld zit namelijk in jou. Ik heb ontdekt dat als je met je lijf en je hart gaat samenwerken, dan gaat het voor je werken. Je komt in een flow en alles lijkt makkelijker te gaan. Als een magische kracht. 

En weet je? We hebben niet het eeuwige leven.
Daar werd ik me al jong van bewust. Ik leefde 10 jaar met een vader met een progressieve vorm van MS. Dat maakte veel impact op me als jong meisje. Hij overleed toen ik 18 was en net aan mijn studentenleven begon. Hij leerde me als bourgronische Limburger hoe je van het leven geniet. Ik volgde zijn advies op. Ik reisde in mijn eentje de wereld over en het lukte om te studeren en een succesvolle carrière in de wereld van marketing en events op te bouwen. Ik kreeg alles voor elkaar, in de liefde en in mijn carrière; mijn leven leek perfect. Na mijn zwangerschap veranderde dat. Ik kwam er achter dat ik jaren te sterk in het leven wilde staan. Dan wordt het overleven. Het harde werken en drukke leven paste niet meer bij mijn nieuwe leven. Ik moest op zoek naar mezelf.  Deze periode heeft 8 jaar geduurd waarbij ik vooral de tools mistte om echt in verbinding met mezelf te komen. Ik gun jou om sneller tot de kern te komen dan ik heb gedaan. Ik  volgde een NLP opleiding en een opleiding tot life coach. Ik deed cursussen, las eindeloos veel boeken en luisterde duizenden podcasts. Momenteel ben ik in de leer tot holistisch therapeut.  

Het is mijn missie om zoveel mogelijk bewuste powervrouwen te inspireren en te begeleiden naar een lichter leven. Waarbij ze in contact komen met hun essentie en minder in hun hoofd zitten. 

Dat doe ik oa. met  WandelCoaching waarbij ik je weer kennis laat maken met jezelf. Maar ook door alles wat ik weet en leer online te delen. Als ervaringsdeskundige, coach en healer. Laat je inspireren!

 

Healingssessies >>

WandelCoachingprogramma's >>

dit is waar ik voor sta...

Vrijheid

De stress en overprikkeling die je ervaart zorgen ervoor dat je in een spiraal zit. Je voelt je niet vrij om te ontdekken en te voelen wat je echt wilt.  Ik leer je uit je hoofd te komen. Wanneer je contact maakt met je lijf en ontdekt wat jouw lichaam nodig heeft ga je je vrijer voelen. Veerkrachtiger. Mijn coachings zijn een combinatie van gesprekken en praktische (energetische) oefeningen. 

VERBINDING

Als holistisch coach en NLP Practitioner help ik vrouwen weer te verbinden.  Met zich zelf en alles om haar heen. Ik werk op een holistishe wijze waarbij ik altijd kijk naar het geheel. Verbinding ontstaat wanneer je fysiek, mentaal en emotioneel gezond bent. Dan komt jou ware natuur naar boven. Waar je al zo lang naar zoekt. 

PLEZIER

 Ik geloof dat plezier maken je direct in je lijf brengt. Het maakt je licht en dat helpt je om te relativeren, meer te genieten en om angsten te overwinnen. Ik daag je uit om meer plezier te maken en dingen soms gewoon te doen! In het begin een beetje ongemakkelijk maar je zult zien dat het zoveel lichtheid met zich mee brengt.